Om Klejtrup Tømrer

Klejtrup tømrer

6 mand stærk

Vi er et mindre firma, bestående af to mestre, to svende og to lærlinge. Klejtrup tømrer startede i 1988, som et almindeligt tømmerfirma, men har igennem årene udvidet til at arbejde med nybyggeri, landsbrugsbyggeri, om- og tilbygninger og selvfølgelig andet forefaldende tømrerarbejde.
Vi råder over materiel som teleskoplift, byggelift, stilladser, lager- og værksstedskapacitet, som gør os yderst fleksible med specialløsninger.
Med vores 28 års erfaring så har vi prøvet det meste, men har du en ny og anderledes ide, vil vi også meget gerne udvikle og realisere ideen sammen med dig.

Processen

Processen er selvfølgelig meget afhængig af dit projekt, men lige meget hvad, så vil den bedste start være at I ringer til os, og så tager vi en snak om det. Vi kan både stå for totalentreprisen eller fagentreprise.
Skal du have lavet nybyggeri eller tilbygninger, så kan vi hjælpe jer med at lave tegninger og søge diverse tilladelser. Når alt dette er på plads, så har vi alt hvad der skal bruges af materiel for at gennemføre store som små projekter.
Når selve byggeprojektet går i gang, vil vi tømrermestre være på byggepladsen og være med i forløbet og dermed have fingeren på byggeriets puls. Vi er på den måde med fra start til slut i dit projekt.

Lad os tage en snak 98 54 61 09